Elektronik­ingenjör

Arboga

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Prevas Development AB är ett teknikkonsultbolag inom Prevas koncernen med fokus på helhetsåtaganden inom produktutveckling. Företagets utvecklingscenter är placerat I Karlskoga med kontor i Arboga och Örebro. Prevas Development är ett företag med spetskompetens inom design av elektroniksystem, elektronikkonstruktion, mekanikutveckling, elektromekanikutveckling, mjukvaruutveckling och testutveckling. Vi utför helhetsåtaganden inom produktutveckling och för ansvar av efterföljande produktionsstyrning/leveranser och tillhandahåller konsulter på plats till några få kunder i regionen.

Din erfarenhet är viktig för oss – vi letar efter dig med minst 3 års erfarenhet och relevant utbildning inom elektronikutveckling.


Din roll i din anställning på Prevas Development
Du kommer i första hand att jobba som konsult hos en av våra stora kunder i Arboga.

Som elektronikingenjör hos oss kommer du arbeta med att konstruera, programmera, testa och verifiera elektrotekniska system.

Man bör således ha en förståelse/erfarenhet av arbete med hårdvara & mjukvara i form av; schema och analog / digital simulering.

Vi söker dig som är en mångsidig elektronikingenjör som uppskattar variation i vardagen, då vi erbjuder en bred roll i uppdraget.

Rollen innebär en bred teknikkunskap, där vi utgår från din tidigare erfarenhet och fortsätter att utveckla din kompetens genom individuella utvecklingsplaner.

Önskad erfarenhet
För att trivas hos oss tror vi att du är en nyfiken, kommunikativ och prestigelös problemlösare med en god samarbetsförmåga.

Du är antingen högskole- eller civilingenjör inom Elektronik, alternativt att du har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Vi ser gärna att du har kunskap inom:

Elektronik, Analog och digital mätteknik, C++, PCB-design, Mekanik, Altium Designer, Autodesk (inventor, Vault, Autocad), Hårdvarunära programmering

Självklarheter på Prevas Development
På Prevas skryter vi inte om saker som borde vara naturliga på en arbetsplats. Däremot ser vi det som en självklarhet att erbjuda våra medarbetare detta:

  • Trygga anställningsförhållande
  • Ett stöttande ledarskap
  • Friskvårdsbidrag
  • Ett bra arbetsklimat
  • Kompetenshöjande aktiviteter


Vi vill att just du ska växa och trivas hos oss! Därför kommer denna lista skräddarsys efter dina behov.

 Vad du än undrar över är du välkommen att kontakta någon av oss:

Johan Schönning, johan.schonning@prevas.se, 072-162 22 81

Magnus Edman, magnus@edman@prevas.se, 076-104 32 33

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Är detta jobb något för dig?

19 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Johan Schönning

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb