HW-­konstruktör

Göteborg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Göteborg arbetar vi till stor del med reglerade verksamheter inom telekom, medicinteknik, fordon och försvar, vilket också har satt prägeln på vårt erbjudande. Gruppen Compliant Product Solutions består av ett trettiotal medarbetare som utvecklar produkter där regelverk och uppfyllnad av dessa står i fokus för hela vår kundleverans.

I din roll som elektronikkonstruktör i Compliant Product Solutions så kommer du att få ett varierat jobb med en stabil utgångspunkt. Våra lokaler ligger i nybyggda Platinan som ligger ett stenkast ifrån Göteborgs centralstation. På kontoret har vi ett elektroniklabb, konferensrum, projektytor, en stor mängd arbetsplatser, ett gemensamt fika & lunchrum samt Göteborgs bästa utsikt över stadskärnan och hamnen.

Vem är du?

Vi letar efter dig med en hög teknisk kompetens och förståelse. Du har en ingenjörsutbildning inom elektronik, teknisk fysik, medicinsk teknik eller liknande och du har jobbat med elektronikutveckling under ett par års tid. Vi ser gärna att du är en lagspelare som fungerar lika väl med människor som med tekniken. Det är viktigt att du är bevandrad inom produktutveckling, har en god systemförståelse samt är bekant med ett par av nedanstående områden:

  • Analog & digital elektronikkonstruktion, schemaritning & PCB-layout
  • EMC (planering, provning, optimering)
  • Elsäkerhet & elektrisk testning
  • Altium, Cadence Allegro eller OrCAD
  • Praktisk användning av elektroniklabb
  • Teknisk dokumentation på både svenska & engelska

Tidigare arbete inom reglerad verksamhet är meriterande.

Att vara Prevaskonsult

Vi anser att det är viktigt att varje person hos oss får fortsätta utvecklas. Därför sätter vi upp individuella mål med alla våra anställda och anpassar bland annat kunduppdrag och arbetsuppgifter därefter. Givetvis är vi också kollektivavtalsanslutna och ser till att våra arbetsvillkor hålls både schyssta och trygga för våra konsulter. För oss är det grundläggande att du känner att du fortfarande utvecklas och att du känner att just dina behov blir tillgodosedda.

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss på Compliant Product Solutions.

Gustav Jansson, BU-chef Compliant Product Solutions
Gustav.jansson@prevas.se

Är detta jobb något för dig?

25 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Gustav Jansson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb