Medtech mjukvaru­utvecklare med cybersäkerhet kompetens

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Hello Opportunity!

Vi söker fler duktiga utvecklare till vårt ISO 13485-certifierade medtech-utvecklingshus.

Vi söker dig med gedigen mjukvaruutvecklingserfarenhet som även har erfarenhet av att utveckla och implementera cybersäkerhet. Vi söker dig som är mjukvaruutvecklare med mer än 6 års erfarenhet av att utveckla mjukvara som är B- eller C-klassificerad enligt IEC 62304/8230 för medicintekniska produkter och instrument. Du är van vid att diskutera system och SW-arkitektur samt riskhantering för att hitta det "bästa" sättet att realisera en produkt. Du har intresse för och erfarenhet av att jobba med cybersäkerhet.

Arbetsuppgifterna som konsult i vårt team är väldigt varierande, då våra kunder är allt från små innovativa bolag med en produktidé och frågor om hur de ska få den CE-märkt, till stora globala aktörer med flera produkter på marknaden. På vårt kontor i Sundbyberg är vi extra stolta över vår inhouse-verksamhet, där vi utvecklar produkter åt kunder enligt vårt eget ISO 13485-certifierade kvalitetsledningssystem.

Hello You!
Eftersom konsultrollen är bred och kan variera beroende på uppdrag, önskar vi att du har erfarenhet från några av dessa områden och är nyfiken på att utvecklas inom fler:

  • Mjukvaruutveckling/implementering på låg och/eller mellannivå i SW-lagret
  • Medtech-utveckling av produkter och instrument
  • Riskanalys och hantering med avseende på patient-, operatörs- och cybersäkerhet
  • Arkitekturdesign och verktyg för att effektivisera verifiering
  • C++, Rust, Python

Erfarenhetsnivå:  >6år

Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss och ansöka! Forskning har visat att kvinnor och underrepresenterade grupper ofta bara ansöker när de känner sig 100% kvalificerade. Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.

Hello Next Step!
Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Robert Tönhardt, roto@prevas.se , om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram. 
Life Science, produktutveckling medicintekniska produkter - Prevas

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Är detta jobb något för dig?

22 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Robert Tönhardt

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb