Mekanik­konstruktör

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

 

Har du det i ditt DNA?

Alltid varit den klurigaste på gatan i kvarteret eller i skolan. Den som alla frågar om hjälp med att lösa tekniska problem. Den som alla vill hänga med när det är svåra tekniska problem som ska lösas. Prevas har cirka 800 finurliga medarbetare i Sverige och nu söker vi nummer 801!

I din roll som talangfull mekanikkonstruktör på Prevas Sundbybergskontor kommer du att stöta på en mängd intressanta projekt och kundföretag. Vi har bra kontakter och kundrelationer med de flesta små och stora teknikbolag i Stockholmsområdet. Merparten av uppdragen görs ute hos kund, men en betydande del är också så kallade ”in house projekt” där vi till och från utvecklar synnerligen komplexa produkter för kunders räkning i våra, för ändamålet, mycket välutrustade lokaler.

Din roll
Du behöver inte vara den mest erfarna mekanikutvecklaren men du bör ha en hög energinivå. Din kanske något begränsade erfarenhet kompenseras mer än väl av talang och kreativitet.

Vem är du?
För att vara kvalificerad för tjänsten har du antagligen civilingenjör eller högskoleingenjörsutbildning. Du har troligen minst något års relevant arbetslivserfarenhet. Du har kört något av de vanligt förekommande CAD- och PDM-systemen.

Varför ska du då välja att vara konsult på Prevas?
Att vara konsult på Prevas är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga branscher. Nya utmaningar och nya arbetsuppgifter kommer bidra till snabb kompetensutveckling och du kommer att få ovärderlig erfarenhet i din yrkesroll. För att du ska utvecklas åt ditt önskade mål finns det såklart en coachande konsultchef som stöttar och motiverar dig. Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Vi har lång erfarenhet av konsultarbete och tycker det är jätteviktigt med bra arbetsvillkor!

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

 

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Konsultchef: Jonas Liedberg 070 578 13 52 Jonas.liedberg@prevas.se
Konsultchef: Peter Blomstergren 076 505 31 89 Peter.blomstergren@prevas.se

Varmt välkommen till Prevas - om du gillar nya utmaningar i utvecklingens framkant!

Nyfiken på hur det är att jobba på Prevas? Följ oss gärna på Instagram eller Linkedin – där vi dagligen postar händelser från vår vardag.


Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

23 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Jonas Liedberg

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Peter Blomstergren
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb