Mjukvaru­utvecklare

Arboga

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Prevas Development AB är ett teknikkonsultbolag inom Prevas-koncernen med fokus på helhetsåtaganden inom produktutveckling. Företagets utvecklingscenter är placerat i Karlskoga med kontor i Arboga och Örebro. Prevas Development är ett företag med spetskompetens inom design av elektroniksystem, elektronikkonstruktion, mekanikutveckling, elektromekanikutveckling, mjukvaruutveckling och testutveckling. Vi utför helhetsåtaganden inom produktutveckling och ansvarar för efterföljande produktionsstyrning/leveranser samt tillhandahåller konsulter på plats till några få kunder i regionen.

Din erfarenhet är viktig för oss – vi letar efter dig med minst 3 års erfarenhet och relevant utbildning inom mjukvaruutveckling.

Din roll på Prevas Development

Du kommer i första hand att jobba som konsult hos en av våra stora kunder i Arboga. Som utvecklare känner du dig bekväm med att programmera i C#, C/C++ och/eller Java/Python och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Att du har ett stort intresse för mjukvaruarkitektur och systemdesign är såklart något vi värdesätter.

Önskad erfarenhet

För denna tjänst letar vi efter dig som har en kandidatexamen inom mjukvara eller motsvarande utbildning, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. När du väl kommer så långt att vi träffar dig på en intervju kommer vi kunna berätta mer i detalj om uppdraget.

Självklarheter på Prevas Development

På Prevas skryter vi inte om saker som borde vara naturliga på en arbetsplats. Däremot ser vi det som en självklarhet att erbjuda våra medarbetare följande:
- Trygga anställningsförhållanden
- Ett stöttande ledarskap
- Friskvårdsbidrag
- Ett bra arbetsklimat
- Kompetenshöjande aktiviteter

Vi vill att just du ska växa och trivas hos oss! Därför kommer denna lista att skräddarsys efter dina behov.

Vad du än undrar över är du välkommen att kontakta någon av oss:
Johan Schönning, johan.schonning@prevas.se, 072-162 22 81
Magnus Edman, magnus.edman@prevas.se, 076-104 32 33

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Är detta jobb något för dig?

18 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Johan Schönning

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Magnus Edman
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb