Produktutvecklande Projektledare, Life Science

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Prevas går som tåget och nu söker vi dig som är senior projektledare inom instrumentutveckling, förstår mekatronik och gärna kan medtech. Vill du arbeta i en organisation som är platt och där beslutsvägarna är korta? Vill du vara med driva riktigt avancerade projekt som också bidrar till en bättre värld? Vill du göra det som projektledare? Då har vi rollen för dig! På Prevas får du arbeta med produkter som verkligen gör skillnad i många människors liv!

 

Rollbeskrivning
I rollen som projektledare kommer du ingå i ett team som utvecklar helt nya produkter tillsammans med våra kunder. Projektgruppen består av personer som har spetskompetens inom sitt fält. Du förväntas kunna vägleda teamet i olika beslut och prioriteringar för att säkerställa att kvaliteten ligger på högsta nivå. Rollen är en kombination av inhouse-verksamhet kombinerat med uppdrag ute hos kund. Som projektledare hos kommer du få arbeta med komplexa produkter med mjukvara, elektronik och mekanik, från kravställning till industrialisering med hänsyn till berörda regelverk. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av bl a IVDR, MDR, ISO 13485 och IEC 62304.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter

  • Tillsammans med kund och projektresurserna specificera projektet
  • Ta fram tidplaner och budgetestimat tillsammans med teamledare för de tekniska disciplinerna mjukvara, hårdvara, mekanik och systemtest
  • Styra projektet, inklusive följa upp, status rapportera, prioritera och riskhantera projektaktiviteter och genomförandet
  • Kunna läsa in kundens förväntningar i fråga om kvalitet och prioriteringar
  • På ett pedagogiskt sätt visualisera och delegera ansvar och kvalitetsmål till respektive teamledare tillsammans med projektets QA ansvarig och systemansvarig
  • Organisation; sätta upp en effektiv organisation där alla projektets ansvar fördelas på ett tydligt sätt
  • Skapande av laganda med hjälp av inkluderande kommunikation.

Kompetenser & egenskaper
För dig är ett bra ledarskap A och O för att lyckas med komplexa projekt. Detta innebär att du har förmåga att se teamets behov och samtidigt kan kombinera det med projektets slutmål. Som person är du lyhörd, tydlig, kommunikativ och målinriktad. Du har lätt för att se andras perspektiv och kan kombinera det med affärsnytta, tidsramar och risker. I ditt arbete är du självgående och en trygg beslutfattare. I många fall arbetar vi med internationella kunder och därför är det viktigt för oss att du är bekväm att kommunicera på engelska både i tal och i skrift.

Vi vill att du har minst sju års erfarenhet av projektledning och att du under ditt yrkesliv har god erfarenhet av instrumentutveckling. Gärna av medicintekniska produkter.

Hur är det då att arbeta som konsult på Prevas?
På gruppnivå ser vi till att bjuda in till både kompetenshöjande aktiviteter men även sådant som sätter guldkant på vardagen. På individnivå har du en tät dialog med din närmaste chef så ni tillsammans ska kunna hitta uppdrag som både passar ditt kompetensområde och vad som intresserar dig. Vi värdesätter balans mellan arbetsliv och privatliv och vi anser oss vara en väldigt flexibel och dynamisk arbetsplats. Vi uppskattar när våra medarbete kommer med egna initiativ och stöttar mer än gärna med lokal, ekonomiskt bidrag om man vill hitta på aktiviteter!

 

För mer information om tjänsten, kontakta Robert Tönhardt, 070 379 07 03, robert.tonhardt@prevas.se eller Sara Löfberg, 072 454 82 29, sara.lofberg@prevas.se


Är detta jobb något för dig?

21 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Robert Tönhardt

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Robert Tönhardt
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb