Senior Automations­ingenjör

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Här har du chansen att vara med och starta upp ett nytt område på Prevas Uppsala! Som Automationsingenjör kommer du vara först in i det nya teamet och vara med på en spännande tillväxtresa där du är med och bygger upp det nya konsultbenet. Denna tjänst passar dig som har gedigen erfarenhet av automationsutveckling och som drivs av det nyskapande och entreprenöriella.


Om Prevas och rollen

Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Uppsala arbetar Prevas primärt inom Medicinteknik och Life Science med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Analytiska instrument inom patientvård eller forskning är ett exempel och Prevas har vana av helhetsåtaganden, vilket innebär att deras kunder kan komma med en enkel idé eller skiss så tar de det därifrån hela vägen till färdig produkt. Medicintekniska företag lägger helt enkelt sin framtid i Prevas händer och vi vill gärna att du är med och skapar den! 

Som först in i teamet kommer du ha stor påverkan och har alla möjligheter framför dig. Du är med och bygger upp teamet, hjälper till att sälja in uppdrag, bidrar i kundmöten som teknisk rådgivare samt deltar i projekt ute hos kund.

 

Om dig
Vi söker dig som är orädd, business minded och är konsultmässig. Du har skinn på näsan och är trygg i din tekniska kompetens vilket visar sig i att du på ett naturligt sätt rådgör och vägleder kunder med hög professionalism. Du går i gång på att vara med och starta upp detta nya konsultben inom Prevas Uppsala och ser fram emot att få vara en viktig del av deras tillväxtresa inom Automation/PLC.

Vi ser även att du har:

  • Gedigen erfarenhet av automationsutveckling, PLC
  • Mycket goda kunskaper i PLC programmering
  • Gärna arbetat i en konsultroll och byggt upp ett brett nätverk, med fördel i Uppsala

Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet av utveckling inom life science.

Vi ser fram emot din ansökan!
Denna rekrytering kommer att hållas av Ed:Za group. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men om du har några frågor kan du kontakta charlotte.hoffstrom@edzagroup.seÄr detta jobb något för dig?

22 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Anders Jansson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb