Senior UX/UI Designer med erfarenhet av e-handel

Malmö

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vill du vara med och skapa digitala tjänster som verkligen gör skillnad i människors vardag?
På Prevas löser vi problem. Många skulle nog påstå att vi gör det med olika tekniska lösningar – och visst stämmer det. Fast ännu viktigare är kanske påhittigheten. Det som Prevas egentligen handlar om. Om att tillsammans se saker som andra inte ser. Om möjligheter. Vi tror att det är just påhittigheten som kommer att rädda världen. Duktiga människors förmåga att se lösningar som ännu inte finns. Som gör det möjligt för hjärtsjuka att via en uppkoppling hemifrån mäta och meddela sitt EKG till sjukhuset. Eller hjälper stålindustrin att effektivisera sin produktion och samtidigt minska energiförbrukningen. Vi tror att påhittigheten kommer att göra andra saker också. Mindre saker, men ändå viktiga för många människors vardag.

Hello Opportunity!
På Prevas kommer du bli en del av vårt växande UX-team som idag består av 13 designers. Vi är ett team med hög senior kompetens och erfarenheter från olika branscher runt om i världen. Det som binder oss samman är nyfikenheten på hur man med hjälp av teknik kan bidra till en bättre värld genom att lösa problem på nya innovativa sätt!

Du kommer få möjlighet att vara med hela vägen från research, idé och koncept till att realisera lösningar tillsammans med våra strateger, utvecklare och kunder. I många projekt jobbar vi tillsammans med våra kollegor med spjutspetskompetens inom tex mekanik, elektronik och industridesign. Projekt hos oss bedrivs både inhouse och/eller på plats hos kunden.

Hello You!
För rollen söker vi dig som arbetat minst 5 år som Senior UX/Visuell Designer och har erfarenhet av e-handel. Du ska helst uppfylla följande kriterier:

 • Du är van att jobba tillsammans i agila projekt, nära tillsammans med projektledare, kravställare, produktägare och utvecklare
 • Du har koll på de senaste digitala trenderna, på dess möjligheter och begränsningar
 • Du kan på ett självständigt sätt planera och driva UX-processen framåt
 • Du är van att på ett ödmjukt, inlyssnande och tydligt sätt guida våra kunder framåt i den kreativa processen
 • Du är nyfiken, noggrann och genuint teknikintresserad
 • Du har en bred verktygslåda och metoder att använda dig av för att genomföra projekt från idé till färdigt gränssnitt
 • Du är kommunikativ i både tal och skrift
 • Du kan balansera användarnas behov med tekniska begränsningar och affärskrav
 • Du inspirerar till kreativitet och delar gärna med dig av din kunskap till kollegor och kunder
 • Du är en snabb skicklig visuell designer och tycker det är kul att jobba med olika tekniska plattformar och skärmupplösningar
 • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Inom e-handel jobbar vi ofta med B2B, och där kommer din kompetens att vara ovärderlig. För oss är erfarenheten från e-handel viktig för denna roll, men långt ifrån det enda du kommer att jobba med. Vi arbetar också med spännande projekt inom digitalisering av industrin, medicintekniska produkter och offentlig verksamhet.

Malmokont.jpg


Hello Malmö!

På vårt centralt belägna kontor, vid Gustav Adolfs Torg i Malmö, jobbar drygt 50 personer med tekniska lösningar för att ta olika produkter, tjänster eller industrier till nya nivåer. Vi värnar om vår trivsel och hälsa och anordnar kontinuerligt aktiviteter som t.ex AW, konferensresor, motionslopp m.m. och vi äter frukost tillsammans på kontoret varje vecka.

Hello Next Step!
Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef helena.gautam@prevas.se om du vill veta mer. Rekryteringsprocessen startar efter semestern (augusti) men tveka inte att skicka in din ansökan + portfolio redan nu!

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Prevas värdegrund
Våra gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De främjar bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och gör oss mer agila. Vi älskar mångfald och tror att unika individer skapar starka team. Våra värderingar styr vårt beteende gentemot kunder och medarbetare, och uttrycker vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Är detta jobb något för dig?

28 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Helena Gautam

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb