System­ingenjör

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Våra kunder finns bland annat inom fordonsindustrin, telekommunikation och försvarsindustrin.

 

Rollen

Som systemingenjör hos oss kommer du att vara involverad i många aspekter av systemet. Du får en väldigt bra kunskap om systemets olika funktioner och har många kontaktytor som exempelvis inköp, systemtest, designteam, produktion, kunder och beställare.

I arbetet ingår att bryta ner övergripande krav - i form av t ex kundkrav, interna krav eller säkerhetskrav - till systemkrav som påverkar olika delar av systemet, både hårdvara och mjukvara. Du kommer med all sannolikhet var med och skriva specifikationer av olika slag. Du kommer att delta i spännande utvecklingsprojekt ute hos kund eller i något av våra helhetsåttaganden på kontoret i Linköping. Du får jobba med ett gäng teknikglada ingenjörer som har riktigt roligt tillsammans!

Din bakgrund

  • Du har en relevant ingenjörsexamen.
  • Du har tidigare erfarenhet av arbete inom systemdesign och systemlösningar
  • Du kan kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift.
  • Du är engagerad och kan engagera andra.
  • Du har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt att lyssna och lära.

 

Övrigt 

Prevas strävar efter innovation och utveckling. Vi har två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Prevas sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Prevas får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på www.prevas.se

 

Kontakt
Vi er fram emot din ansökan! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Daniel Gustafsson via mail daniel.gustafsson@prevas.se alternativt tel. 0702 754 035.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.


Är detta jobb något för dig?

23 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Daniel Gustafsson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Daniel Gustafsson
Sarah Kamalah
Sara Ådahl Aggebäck
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb