System­utvecklare

Göteborg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vill du blanda programmering med kundkontakt? Jobba med hela resan från kravinsamling och funktionsutredning till realisering och installation? Göra skillnad på riktigt?

Vi håller på med WMS, WCS och MES. Fritt översatt, det är skitkul. Varje dag underlättar vi vardagen för massor av människor inom svensk industri. Med våra lösningar skapas ordning och reda, spårbarhet och överblick. Användarvänligt processtöd på riktigt.

Hello Opportunity!
Gemensamt för oss på Prevas är ett stort intresse att med teknikens hjälpa lösa kundernas utmaningar. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

På Prevas i Göteborg är vi en grupp som specialiserat oss på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd för internlogistik och produktion. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktion hos våra kunder. Tillsammans med våra kunder hittar vi anläggningens potential genom god processförståelse, djup erfarenhet kombinerat med en bred flora av digitala lösningar anpassade för industriella krav.

Vårt arbete bedrivs inhouse i våra lokaler, oftast i projektform. Våra kunder är utspridda i hela landet och är organisationer med egen tillverkning som med digitaliseringens hjälp önskar förbättra sina flöden.

Nu vill vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget!

Hello You
Som konsult i vår grupp kommer du att delta i allt från tekniska förstudier och design, utveckling och systemering, installation och idrifttagning till support och förvaltning av mjukvara för effektiv produktion. I rollen ingår mycket egen kundkontakt. Detta jobb passar dig som är lösningsorienterad, nyfiken och vill arbeta nära våra kunders processer. För att göra det tror vi att du har:

  • gedigen erfarenhet av utveckling i .NET, C# och databaser (SQL-server, Oracle).
  • ett par års erfarenhet av utveckling och leverans av IT lösningar i kritisk drift
  • förståelse för systemintegration och kan tillämpa olika datautbytesmetoder.

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta och utveckla de systemlager som ligger mellan affärssystemet och produktionsgolvet så som WMS/WCS/MES.

Vi är inne på en spännande resa att lyfta en av våra tekniska plattformar. Har du ett tekniskt driv och gillar Blazor, Net 6, SignalR, gRPC så finns stora möjligheter att få tid att förkovra sig i och utvärdera olika tekniska lösningar.

Som person är du målmedveten, strukturerad och lyhörd med positiv attityd. Vi tror du gillar både människa och teknik och vill vara bryggan där i mellan. I botten ligger ett genuint intresse för att med teknikens hjälp implementera effektiva processtöd. Att kommunicera och interagera med människor är din styrka.

Vi tror att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande kunskaper inom mjukvaruutveckling. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner.

Hello Next Step!
Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Sandberg, asa.sandberg@prevas.se , Tel: 072 -247 59 01 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid. Alternativt rekryteringsansvarig: Peter Löving, peter.loving@prevas.se

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

27 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Åsa Sandberg

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb