Test­utvecklare-Mekatronik

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

På Prevas i Västerås kommer du tillsammans med drygt 200 fantastiska kollegor vara en nyckeltillgång inom ditt unika kompetensområde.

Rollen
I den här rollen kommer du utveckla såväl programvara som hårdvara inom test, verifiering och analyssystem på uppdrag av kunder i hela Norden. Vi är ett mindre team idag, med en stark ambition att växa i takt med våra kundförfrågningar. Teamet ansvarar för kravhantering, design, konstruktion och idrifttagning. Tillsammans har vi levererat avancerade system inom branscher som medtech/healthcare och tillverkande industri.

Uppdragen drivs i kundnära projekt från Prevas huvudkontor i Västerås. Du får möjlighet till både självständigt arbete och att verka i större team.
Att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta är en självklarhet.

Prevas  är också partner till National Instruments vilket alltid ger tillgång till de senaste programvarorna. Samarbetet möjliggör en bra plattform för din kompetensutveckling inom området. Tillsammans kan National Instruments och Prevas erbjuda kunder nyckelfärdiga lösningar och inbyggda system.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kunskap av både hård- och mjukvaruutveckling och troligtvis är du genuint intresserad av teknik på bred front även på fritiden.

I bagaget har du sannolikt  en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom Mekatronik, Robotik eller motsvarande. Du har något eller gärna flera års praktisk erfarenhet av t.ex testsystemutveckling baserat på LabView eller liknande system.

Meriterande om du har med dig kunskap och erfarenhet från något av dessa områden:

  •          Design av testsystem
  •          HIL
  •          Spårbarhet och versionshanteringssystem
  •          Elektronikkonstruktion
  •          Mekanikkonstruktion
  •          Projektledning
  •          TestStand
  •          National Instruments produkter (ex PXI,CompactRIO, DAQ osv.)

Övrigt
Du kommer huvudsakligen jobba från Prevas härliga kontor i Västerås.

Kontakt
För mer information kring tjänsten och Prevas i Västerås  är du välkommen att kontakta Mattias Carlsson, mattias.carlsson@prevas.se, mobil: 0790665146

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

 


Är detta jobb något för dig?

24 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Mattias Carlsson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb