Verksamhets­utvecklare Industriell IT

Göteborg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vill du leda industriell förbättringsarbete? Jobba med hela resan från förstudie till utveckling av de systemlager som ligger mellan affärssystemet och produktionsgolv? Göra skillnad på riktigt?

Vi håller på med WMS, WCS och MES. Fritt översatt, det är skitkul. Varje dag underlättar vi vardagen för massor av människor inom svensk industri. Med våra lösningar skapas ordning och reda, spårbarhet och överblick. Användarvänligt processtöd på riktigt.

Hello Opportunity!
Gemensamt för oss på Prevas är ett stort intresse att med teknikens hjälp lösa kundernas utmaningar. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

På Prevas i Göteborg är vi specialiserade på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd för internlogistik och produktion. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktionsflöden hos våra kunder. Tillsammans med våra kunder hittar vi anläggningens potential genom god processförståelse, djup erfarenhet kombinerat med en bred flora av digitala lösningar anpassade för industriella krav.

Vårt arbete bedrivs inhouse i våra lokaler, oftast i projektform. Våra kunder är utspridda i hela landet och är organisationer med egen tillverkning som med digitaliseringens hjälp önskar förbättra sina flöden.

Nu vill vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget!

Hello You
Vi tror att du mycket väl förstår våra kunder och tar på dig rollen som verksamhetsutvecklare där du leder förstudier och agerar rådgivare för effektiviserings- och förändringsarbete. Då du är länken mellan industriell process och systemstöd kan du även leda team som utvecklar och implementerar IT baserat systemstöd. För att göra det tror vi att du har erfarenhet av:

  • metodiker för industriellt förbättringsarbete.
  • att direkt eller indirekt leda team i både tidiga och sena implementationsskeden av tekniska processförbättrande lösningar.
  • utveckling av de systemlager som ligger mellan affärssystemet och produktionsgolv så som MES/WMS/WCS.

Som person är du målmedveten, strukturerad och lyhörd med positiv attityd. Vi tror du gillar både människa och teknik och vill vara bryggan där i mellan. I botten ligger ett genuint intresse att med teknikens hjälp implementera effektiva processtöd.

Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner.

Hello Next Step!
Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Sandberg, asa.sandberg@prevas.se , Tel: 072 -247 59 01 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.
Alternativt rekryteringsansvarig: Peter Löving, peter.loving@prevas.se

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

 

Är detta jobb något för dig?

34 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Åsa Sandberg

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb