Partnernätverk

Visst är det roligare att göra saker ihop? Genom att bli en del av Prevas partnernätverk får du tillgång till vår marknadsyta utan förpliktelser. Grunduppdraget är att kunden och vi på Prevas alltid är ett team. Genom samarbete stärker vi vår leveranssäkerhet och flexibilitet.

Vad innebär det att vara partner till oss?

Det är smart att vara ansluten till Prevas partnernätverk. Genom partnerskapet får du tillgång till vår marknadsyta utan några egna förpliktelser. Prevas kundbas är stor och vi har hundratalet drivna och verksamhetskunniga säljare. Ramavtal finns med flera stora konsultköpare men vi har också goda affärsrelationer till små och medelstora produkt- och innovationsbolag.

Lediga partneruppdrag

Connecta och uppdatera din profil

Gå med i Prevas Partnernätverk

Att finnas med i Prevas partnernätverk innebär att du får ett mail med information om konsultuppdrag som passar dina önskemål. Om det dyker upp ett uppdrag som intresserar dig kontaktar du oss.

Connecta med oss

Uppdatera din profil

När du registrerar dig som partner anger du vilka kompetensområden och inom vilket geografiskt område du är intresserad av att ta uppdrag. Du kan när som helst gå in och ändra dina kriterier.

Gå till din profil

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar angående Prevas partnernätverk?

Kontakta gärna Jonas Liedberg på Prevas