Vår kultur

På Prevas är vi övertygade om att frihet är en förutsättning för att lyckas. Vi uppmuntrar alla att tänka stort, utmana konventioner och vara nyskapande.

Vad gör oss unika?

Prevas är en plats där alla får lov att växa. Våra medarbetare är vår största prioritet, eftersom bra samarbeten gör stora skillnader. Det är våra medarbetare som är den drivande kraften som bidrar till att vi som företag fungerar bättre. Vår familjära känsla är det som förenar oss. Högt i tak där kreativitet och påhittighet får flöda fritt mellan kollegor och vänner. Det gör oss unika.

Prevas-People.jpg
Prevas People

Home of Ingenuity

På Prevas genomsyrar uppfinningsrikedom allt vi gör. Hos oss är alla en del av lösningen. Vi är övertygade om att öppenhet, självständighet och samarbete gör oss starkare. I grund och botten är det vad Prevas egentligen handlar om. Vi kallar det Home of Ingenuity.

Vårt löfte till dig,
Employer Value Proposition

För oss handlar det om fyra saker. De kanske inte är unika var för sig, men tillsammans gör de oss speciella.

För det första tror vi att autonomi är avgörande för vår gemensamma framgång. Att alla ska ha flexibiliteten och friheten att ta egna beslut och vara sig själva.

För det andra så väljer vi att alltid se potential och vi utmanar ständigt oss själva att lära och lära om. Vi ser på utveckling som en klättervägg där man har möjlighet att nå sin fulla potential på oändliga sätt.
För det tredje skapar vi starka band genom samarbeten och vårt genuina sätt att vara - både till varandra och till våra kunder och partners. Tillsammans kan vi lösa komplexa problem med banbrytande teknik, intuitivt tänkande och stor kreativitet.

Sist men inte minst drivs vi av vårt gemensamma högre syfte: att påhittigheten kommer att rädda världen. Det kanske låter ambitiöst, eller till och med pretentiöst, men det är ett faktum. Vi är fast beslutna att sätta uppfinningsrikedomen i arbete och vara en del av lösningen.

Våra fyra grundvärdeord genomsyrar allt vi gör

Open Minded

Ett öppet sinne innebär att vi aldrig är rädda för att reflektera över nya idéer och åsikter som skiljer sig från dem vi är vana vid. Vi ser förändring som en potentiell möjlighet. Vi kan behöva lämna vår trygghet och utforska nya möjligheter. Processen kan ofta vara utmanande, men avgörande när det gäller att sätta sig in i komplexa problem, finna kreativa lösningar och hjälpa oss att växa som individer.

Active

Handlingskraft är styrka. På Prevas lyfter vi fram den inre styrkan, beslutsamheten och glöden hos varje individ. Vi uppmuntrar alla att tänka stort, utmana konventioner och vara nyskapande. Vi riktar handlingskraften mot att aktivt lösa miljömässiga och sociala utmaningar för våra kunder. Det är okej att begå misstag eftersom de hjälper oss att bli bättre på det vi gör.

Business Driven

Att vara affärsinriktad innebär att jag är hjälpsam, uppmärksam och engagerande. Vi tycker att det är viktigt att vi ser saker utifrån kundens perspektiv för att förstå deras utmaningar och behov, och göra det som är bäst för dem. Genom att vara affärsinriktad etablerar vi långsiktiga och sunda relationer.

Team Player

På Prevas arbetar vi tillsammans i team. Antingen det handlar om ett medarbetarteam, ett blandat team av kunder, partner och till och med konkurrenter, står vi fast vid vår övertygelse att samarbete leder till bättre resultat.

Vårt ansvar

Vårt ansvar är att vara en attraktiv arbetsgivare för alla våra medarbetare, en ansvarsfull affärspartner för våra kunder och erbjuda utveckling av hållbara lösningar och tjänster. Vi behöver din påhittighet för att lösa dagens och framtidens utmaning.

Människan, planeten och ekonomin

Din framtid

På Prevas ser vi inte karriären som en stege, linjär och fördefinierad, utan snarare en klättervägg där du är obegränsad och kan nå din fulla potential genom oändliga vägval.

Hitta det som passar dig