Applikations­utvecklare

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Nu söker vi dig som är vass på applikationsutveckling i Java eller .NET och som vill testa på konsultrollen på Uppsalas roligaste och familjära konsultbolag. Här har du möjlighet att kroka arm med riktigt vassa konsulter och få möjligheten att jobba med flertalet spännande projekt och kunder!

Om Prevas
Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Uppsala arbetar Prevas primärt inom Medicinteknik och Life Science med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Analytiska instrument inom patientvård eller forskning är ett exempel och Prevas har vana av helhetsåtaganden, vilket innebär att deras kunder kan komma med en enkel idé eller skiss så tar de det därifrån hela vägen till färdig produkt. Medicintekniska företag lägger helt enkelt sin framtid i Prevas händer och vi vill gärna att du är med och skapar den! 

Om teamet och rollen
Som applikationsutvecklare kommer du till Software engineer teamet som är ett väldigt seniort team bestående av 18 medarbetare. Teamet har en öppen och familjär stämning och trivs med varandra. Teamet består av embedded utvecklare och applikationsutvecklare.

I rollen som applikationsutvecklare och Prevaskonsult kommer du att ingå i projekt som kan vara både inhouse och ute hos någon av Prevas kunder. Projektens tid varierar, men det är inte helt ovanligt att vissa projekt pågår i år.

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken, engagerad i ditt arbete och är en lagspelare. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får lära dig mycket och dela dina kunskaper med andra. Du är konsultmässig och är en flexibel person som gillar att jobba mot kunder. Du har skinn på näsan och är trygg i din tekniska kompetens vilket visar sig i att du på ett naturligt sätt rådgör och vägleder kunder med hög professionalism.

Vi ser att du:

 • Har minst fem års erfarenhet av applikationsutveckling och har under denna tid fått sitta i större projekt där du fått utveckla komplexa applikationer som blivit nyttjat av slutanvändare.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
 • Behärskar någon /några av följande tech stack med flera års erfarenhet:
  • .NET, Java och / eller C++
  • Python
  • C#
  • SQL

Vi ser det som meriterande om du jobbat i klientapplikationer (WPF) samt har erfarenhet av utveckling i life science industrin alt. fordonsindustrin.
Vi ser det även som meriterande om du även är bekant med eller behärskar något eller några av dessa områden:

 • AGILE / SCRUM
 • DevOps
 • React, Blazor
 • Versionshantering (Tex GIT)


Vi ser fram emot din ansökan!

Denna rekrytering kommer att hållas av Ed:Za group. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men om du har några frågor kan du kontakta charlotte.hoffstrom@edzagroup.se


Är detta jobb något för dig?

39 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Anders Jansson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb