Jobba hos oss

Prevas utgörs av människor. Här kan du ta del av intervjuer för att lära känna några av oss lite bättre. Vi ser inte karriären som en stege, linjär och fördefinierad, utan snarare en klättervägg där du är obegränsad och kan nå din fulla potential genom oändliga vägval.

Vi som gör det möjligt!

På Prevas utmanas vi ständigt. Att diskutera, ta del av varandras kompetens och samarbeta är lika viktigt som att arbeta individuellt för att utveckla ny teknik och innovativa lösningar. Som konsult utvecklas du genom att arbeta med varierande uppdrag. Erfarenheterna ger dig i sin tur bättre förutsättningar att lösa olika kunders utmaningar och behov. Hos oss möts du av härliga människor med olika bakgrund och erfarenhet som bidrar till vår gemensamma framgång.

Se våra filmer om hur det är att vara en del av Prevas

Be You (autonomy)

with Prevas People

I “Be You” tar våra medarbetare upp tankar om vilken roll de har på arbetsplatsen, om och varför det är viktigt med olikheter och vad de brinner för i sina yrken. Frihet kommer under ansvar, så hur fungerar det att balansera det privata livet med jobbet?

Team Up (collaboration)

with Prevas People

Att arbeta i team, samarbeta och stötta sina kollegor, är en stor del av arbetet på Prevas. Även utanför arbetstid pågår många aktiviteter. Titta på filmen “Team Up” för att få mer insikt i hur kul våra medarbetare har tillsammans.

Never Stop (mastery)

with Prevas People

I “Never Stop” får vi lyssna på vad våra medarbetare säger är det viktigaste de lärt sig som anställd på Prevas. Hur viktigt är det att vara påhittig, varför är det centralt att vara nyfiken på sitt jobb och hur främjas en miljö där idéer får lov att frodas?

Make Change (purpose)

with Prevas People

Innovationer kan vara lösningar på väldigt stora problem. Hos oss pratas det mycket om påhittighet. Vad betyder det egentligen? Kolla på “Make Change” och hör vad våra medarbetare har att säga om hur de bidrar till ett bättre samhälle.

Öppenhjärtliga intervjuer om att jobba på Prevas

Sarah Torstensson

Mjukvaruutvecklare

Jag är ung och ny i branschen, men det finns stöttning från alla håll och man lär sig med tiden. Prevas genomsyras av en väldigt familjär stämning. Folk kan sina grejer och är schyssta genom att dela med sig. Genom utvecklande uppgifter känner jag redan efter några månader att jag lärt mig så mycket.

Läs hela intervjun

Niranjan Joshi

Mjukvaruutvecklare

Prevas är det lilla kontoret i det stora bolaget. En öppen kultur där alla pratar med alla. Mina chefer låter mig testa nya områden. På samma sätt som de litar på mig och att jag kommer nyttja möjligheterna, så litar jag på att de förser mig med uppgifter som i slutet av dagen gör mig till en bättre ingenjör.

Läs hela intervjun

Andreas Örmo

Systemutvecklare

Jag vet att jag kommer stöta på nya problem, därför är det roligt att gå till jobbet varje dag. Det är ingen som håller inne på kompetens här. Behövs det så tycker jag att det är jättekul att få hjälpa till. Har jag lyckats samla på mig någonting under åren som en nyare i branschen vill veta så är det bara roligt.

Läs hela intervjun

Helena Gautam

Affärsenhetschef UX

Jag utvecklas mycket av ledarna runt om mig. Vi är en ledningsgrupp som kompletterar, stöttar och utmanar varandra. På Prevas är karriärutvecklingen likt en klättervägg, inte en stege. Det omfamnar jag som ledare. Både jag och mitt team kan klättra åt sidan, lite snett ner eller upp. Det viktigaste är att möjligheterna finns för att få testa nytt.

Läs hela intervjun

Bonus med att jobba hos Prevas

Friskvårdsbidrag

Vi uppmuntrar till friskvårds­aktiviteter för att främja hälsa och före­bygga ohälsa. Hos oss får du ett friskvårdsbidrag på 4 000 kr per år som du fritt kan använda inom Skatteverkets regler.

Kompetensträffar

Att dela med sig av sina kunskaper är självklart för oss. Det gör vi genom att regelbundet bjuda in till kompetens­träffar eller learning lunches som vi också kallar våra träffar.

Mentorskap

Mentorskap, eller att erbjuda faddrar, är en naturlig del i introduktions­programmet och ingår i vår onboardingprocess.

Fritidsaktiviteter

Vi har kul ihop, även på fritiden. Exempel på aktiviteter som pågår är yoga, paddel, klättring och cykling. Du kan nyfiket testa något nytt eller välja de aktiviteter som du tycker bäst om.

Anställning och utveckling

Vi erbjuder marknadsmässiga löner och tillämpar individuell lönesättning. Med möjlighet till flexibel arbetstid och distansarbete.

Det viktigt att du som medarbetare får växa och utvecklas i ditt arbete. Varje medarbetare har regel­bundna med­arbetar­samtal där du tillsammans med sin chef sätter individuella mål som följs upp.

Försäkringar och kollektivavtal

Vi har förmåner som ska passa just dig och din livssituation. Det innebär att du täcks av flera försäkringar som kan omfatta exempelvis ersättning vid sjukdom, skador på väg till eller från jobbet eller extra ersättning vid föräldraledighet.

Stora delar av koncernen är kollektiv­avtals­anslutna. Ett kollektivavtal ger dig som anställd en rad förmåner utöver det som står i lagen.

Sjukvårdsförsäkring

Prevas har förhandlat fram en förmånlig gruppförsäkring som erbjuds alla kollegor. En valbar försäkringsdel är sjukvårds­för­säkringen. Under dina första 12 månader av din anställning är den gratis.

Semesterväxling

Ibland vill du prioritera längre ledighet och ibland högre lön. Vi vill med detta främja valfrihet där var och en får besluta balansen och prioriteringen mellan lön och semester. Valet görs årsvis.