Projektledare - System Development

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen
I rollen projektledare på Prevas har du fullt ansvar för dina kundprojekt och är en del av projektteamet. Teamens sammanställning varierar mellan projekten men består ofta av experter inom berörda områden, där alla är delaktiga för att ta fram den bästa lösningen. Dina främsta arbetsuppgifter som projektledare är att:

 • Planera och leda arbetet i projektet på ett proaktivt sätt
 • Driva arbetet framåt genom projektmöten, avstämningar och avrapporteringar
 • Ta ansvar för projektets budget
 • Ansvara för dokumentation och kundkontakt
 • Slutföra projektet och skapa en slutrapport


Oftast arbetar du med att leda våra leveranser men du kan också i perioder leda våra kunders projekt. Vi arbetar med flera olika projektmodeller beroende på uppdrag. Det kan vara både agila och mer traditionella vattenfallsmodeller.

Det finns möjlighet att sitta ute hos kund och driva projekt i deras organisation, men vi har också flera projekt som drivs internt som vi behöver resurser till.
Vi samarbetar mellan avdelningarna i Västerås eller med andra enheter inom Prevas.

Projektuppdragen kan vara allt ifrån rena SW utvecklingsprojekt till inbyggda system, eller hela produkter som innefattar fler kompetensområden.

Hos oss får du varierade arbetsuppgifter och kollegor med hög teknisk kompetens. För oss är gemenskap en självklarhet vilket innebär att vi även fokuserar på att hitta på sociala aktiviteter tillsammans. Trivs du på en arbetsplats där du får utbyta erfarenheter och samtidigt ha roligt på jobbet? Då är Prevas i Västerås något för dig.

  Din bakgrund

  • Flera års arbetslivserfarenhet av projektledning inom SW utveckling eller  system
  • Du har god samarbetsförmåga och är van att arbeta med många kontakter
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk utbildning


  Rollen kräver ett intresse för teknik och en vilja att lära sig om våra kunders verksamhet. Du tycker om ansvar och strävar efter att uppnå bästa resultat för alla i teamet samt för våra kunder. Som person är du proaktiv, kommunikativ, strukturerad och målinriktad. Du är bra på att planera och har förmågan att driva ditt arbete i rätt riktning. Dina kunskaper är viktiga för oss men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper.

  Övrigt
  Hos oss får du arbeta i en platt nätverksbaserad organisation med goda möjligheter att påverka utformningen av vår verksamhet. Gemensamt för oss som arbetar på Prevas är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. På Prevas huvudkontor i Västerås är vi en härlig mix av kvinnor och män i olika åldrar som uppmuntrar varandra att utvecklas. Tillsammans gör vi Prevas till något unikt som vi alla kan vara stola över.

  Kontakt
  Om du har funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Linda Hjärne, Business Unit Manager, via mail linda.hjarne@prevas.se eller telefon 072-147 50 31.

  Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi rekryterar löpande!


  Prevas värdegrund
  Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss och ansöka! Forskning har visat att kvinnor och underrepresenterade grupper ofta bara ansöker när de känner sig 100% kvalificerade. Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.

  På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

   

  Är detta jobb något för dig?

  11 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

  Ansök nu
  Image of recruiter
  Linda Hjärne

  Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

  Kollegor

  Henrik Grunditz
  Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
  Ansök nu

  Välkommen till the Home of Ingenuity

  För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

  Se alla lediga jobb