QA / RA konsult

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen

I rollen som QA & RA konsult kommer du arbeta med processer, tjänster och produkter inom medtech för att uppfylla gällande regelverk och standarder. Arbetsuppgifterna som QA/RA konsult är väldigt varierande då våra kunder är allt från små innovativa bolag som har en idé och kommer med frågan om hur de ska få den CE-märkt, till stora, globala spelare med flertal produkter på marknaden.

En annan framtida möjlighet är en roll inom vår inhouse medtech-produktutveckling där vi använder ett eget ISO/EN 13485 kvalitetsledningssystem.

Vi tror att du som söker dig till oss har erfarenhet av arbete utifrån regelverk och processtandarder såsom MDD/MDR, IVDD/IVDR, ISO/EN13485, ISO/EN14971, IEC/EN 62304/82304 eller IEC/EN 60601 serien och/eller IEC/EN 61010. Om du har erfarenhet av processer och metoder för utveckling av säkerhetskritisk mjukvara, såsom RTCA-DO178B, IEC 61508, IEC 62061, ISO 26262 är det starkt meriterande eftersom dessa standarder bygger på samma grund som medicinska standarder.

Eftersom konsultrollen är bred kan arbetsområdena variera beroende på uppdrag och intresse. Detta är exempel på områden som du kan tänkas arbeta inom:

 • QA Manager i verksamhet eller i produktutvecklingsprojekt
 • Utveckling av medicinteknisk mjukvara (såväl inbyggd som fristående)
 • Bygga, förbättra eller implementera kvalitetssystem
 • Audit
 • Verifiering / Kvalificering
 • Testledning
 • Produktklassificering
 • CE-märkning
 • Teknisk dokumentation
 • Riskanalys
 • Usability
 • Klinisk utvärdering

Din bakgrund

Arbetet kräver förmåga att vara strukturerad, kommunikativ och pedagogisk. Du beskriver dig själv som analytisk och gillar problemlösning. Du har en förmåga att ta till dig innehåll i standarder, regelverk och översätta det till kundens behov och verklighet för att på bästa sätt även bidra till affärsnytta.

För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort så är Prevas något för dig. Du deltar i spännande utvecklingsprojekt ute hos kund eller på kontoret.

En fantastisk möjlighet att förädla din erfarenhet och föra kunskapen vidare till dina kollegor i teamet. Att vara en del av Prevas är en trygg investering för dig. Som företag är vi ekonomiskt starka och har god infrastruktur för att bedriva både små och storskaliga projekt. Grundläggande för oss är bra och trygga arbetsvillkor. Och vi förstår livspusslet. Vardagen och arbetslivet måste harmonisera och det ser vi som en självklarhet att stötta.

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Övrigt

Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skicka in din ansökan redan idag!
Du är varmt välkommen med din ansökan. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort.

Kontakt
För mer information kring tjänsten och Prevas i Linköping är du välkommen att kontakta
Sanna Manhem, sanna.manhem@prevas.se


Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

15 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Sara Ådahl Aggebäck
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb