Seniora QA/RA konsulter sökes till Medtech uppdrag

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att tekniken gör världen lite bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som du. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som kunnig inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Hello Opportunity!
Vi söker dig som vill utmanas kring regulatoriska och kvalitetsrelaterade frågeställningar när det handlar om medicintekniska produkter, men också in-vitro diagnostic, kombinationsprodukter (läkemedel/medicinteknik) och/eller borderline produkter.

Vi är ett team här på Prevas med olika kompetenser inom kvalitet, regulatory, klin och projektledning, där vi stöttar allt från etablerade medicintekniska bolag till små innovativa nystartade bolag, i deras processer kring produktutveckling och kvalitetssäkring. Teamet består av en blandning av seniora och juniora konsulter, där vi hjälper och lär av varandra.

Vi erbjuder dig en spännande konsulttjänst där du kommer att jobba tidigt i idéfasen med att förstå produkten för att kunna bedöma vilken regulatorisk väg som är mest lämplig, men också senare i processen för att säkerställa att leveranser uppfyller regelverk och standarder.

Som senior RA/QA konsult kommer du bl a att:

  • vara involverad vid framtagning av regulatoriska strategier med företrädesvis EU, UK, Schweiz och USA som målmarknader.
  • stötta företagen vid utveckling av ledningssystem och teknisk dokumentation.
  • verka inom diverse kvalitetsprocesser, allt ifrån CAPA hantering till utvärdering av leverantörer.
  • interagera med testhus, myndigheter, kompetenta organ och andra intressenter i samband med ansökan och godkännande av produkter

Hello You!

Du har flera års erfarenhet inom regulatory och/eller kvalitet och har du tidigare varit konsult är det meriterande. Du ska ha vana att jobba i team där alla bidrar aktivt.

Du har en god insikt i de krav som ställs både regulatoriskt och kvalitetsmässigt vid utveckling av medicinteknisk produkter.

Du förväntas ha en positiv syn till din omgivning och inte tveka att ta plats när det behövs. Som en i teamet ska du våga ta ansvar och driva på inom ditt ansvarsområde. Du är lyhörd och anpassningsbar utifrån kundens behov men ska äga en integritet som innebär att du kan agera i fall det finns behov. 

Hello Team Player!

För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Vi hoppas att du finner beskrivningen intressant och skickar in din ansökan till oss. Vi tillsätter tjänster löpande.

Johan Sköld, Rekryterande chef – +46 72 601 81 64
johan.skold@prevas.se

Är detta jobb något för dig?

15 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Johan Sköld

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Pauline Tryvall
Anna-Karin Alm
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb