Support­ingenjör med utvecklarbakgrund

Karlstad

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 


Hello Opportunity!

Med utökade utvecklings- och leveransåtaganden behöver vi nu stärka vårt team som ansvarar för support, drift och förvaltning av våra kundsystem. Våra kunder är branschledande och finns ofta med verksamhet över hela världen, vilket ställer krav på att arbeta processorienterat och med moderna utvecklingsverktyg. Vi erbjuder dig en trygg och förmånlig anställning med stora utvecklingsmöjligheter. Trivs du på en arbetsplats där vi värdesätter att ha roligt tillsammans, där god gemenskap är en självklarhet. Då är Prevas i Karlstad något för dig.

 

Rollen

I rollen som supportingenjör har du en nyckelfunktion i arbetet med att säkra leveransen av nya system, samt support och förvaltning av dessa. Du är en del av både utvecklings- och supportteamet och blir bryggan mellan de olika teamen där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

 • Systemutveckling (backend i C# .Net eller frontend i HTML med React eller Angular)
 • Kvalificerad support och felsökning vid akuta driftstörningar
 • Drift i form av förebyggande arbete, övervakning och underhåll av befintliga installationer och miljöer
 • Installationer och uppgraderingar
 • Utveckling av nya och befintliga miljöer inom supportfunktionen

Du kommer aktivt att delta i hela applikationslivscykeln, från utvecklingsprojekt till förvaltning och utfasning. Att ta fram nya idéer för att förbättra effektiviteten i arbetet kring support och drift kommer vara en viktig del i ditt arbete. Du kommer även att arbeta förebyggande för att undvika driftstörningar genom förslag på olika systemförändringar. Beredskapstjänstgöring kan förekomma i rollen.


Din bakgrund

 • Vi ser gärna att du har en teknisk examen från högskola/universitet eller att du på annat sätt skaffat dig motsvarande kompetens.
 • Du har en bakgrund som systemutvecklare och det är meriterande om du dessutom har jobbat med support eller liknande arbetsuppgifter.
 • Du behärskar ett eller flera programmeringsspråk och besitter kunskap om edge- och molnlösningar samt utveckling inom .Net.
 • Du har erfarenhet av Kubernetes
 • Kunskap om databaser som exempelvis MS SQL Server, Oracle eller Azure Cosmos
 • Kunskaper i scriptspråk som Python, BASH eller PowerShell är meriterande.

Du delar aktivt din kunskap och erfarenheter med andra och diskuterar gärna olika förslag för att tillsammans hitta den bästa lösningen. För att trivas hos oss på Prevas är det viktigt att du har ett stort engagemang och driv. Som person är du strukturerad, lyhörd och genuint teknikintresserad. Du har god förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter och kan hantera att arbeta med flera uppgifter parallellt. Du gillar att lösa problem på nya innovativa sätt och har samtidigt god social kompetens. Dina kunskaper är viktiga för oss men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper.


Övrigt

Hos oss får du arbeta i en platt nätverksbaserad organisation med goda möjligheter att påverka utformningen av vår verksamhet. Gemensamt för oss som arbetar på Prevas är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. På kontoret i Karlstad är vi en härlig mix av kvinnor och män i olika åldrar som uppmuntrar varandra att utvecklas. Tillsammans gör vi Prevas till något unikt som vi kan vara stola över.


Hello Next Step!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi rekryterar löpande! Hör gärna av dig om du har funderingar kring tjänsten.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.


Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Är detta jobb något för dig?

17 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Emmelie Dahlin

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb